Tekst & Koncept

En god tekst er et koncentrat af fakta,
fornemmelser og følelser

I et flimrende og til tider voldsomt pres af budskaber fra alle kanter er det som oftest den skæve vinkel, der går renest ind.

Vores speciale er at forstå og formidle komplekse sammenhænge på en sådan måde, at det giver mening for modtageren og kan trænge igennem til modtageren.

Vi tager udgangspunkt i din situation – dit marked, din virksomhed, din vision, dine kunder og din omverden. Så arbejder vi os ned i stoffet, skærer fra og koger ind. Til sidst står vi tilbage med et budskab, der er rent, koncentreret og potent. Det budskab, der flytter kunder og markedsandele til din fordel.

Vi udvikler kommunikative koncepter, der favner bredt og rækker vidt ud. Vi inddrager samtlige moderne medier og nyeste teknologier, når vi tænker i kommunikation, for det er efterhånden længe siden, ting på tryk var det eneste saliggørende.

I dag skal der tænkes i dynamisk indhold, kundetilpassede budskaber, brugerinddragelse og meget andet.  Hos Factor X Adman får du sparring og nærgående spørgsmål, og til sidst står vi sammen med det rene budskab og den skæve vinkel, der virker.