19 maj 2015

METRO THERM: Dansk varmehåndværk – ny kunde hos Factor X

DIGITALE MEDIER, METRO THERM A/S, REFERENCER, WEBSITES Kommentarer lukket til METRO THERM: Dansk varmehåndværk – ny kunde hos Factor X

Alle kender METRO THERM. Hvad enten man ved det eller ej. Vi sørger for, at Metro Therm kommer på lystavlen hos endnu flere husejere og endnu flere VVS-installatører.

METRO THERM i Helsinge producerer beholdere til varmt vand, fjernvarmeunits og varmepumper. Der er vel knap et sommerhus i Danmark, hvor der ikke hænger en elopvarmet vandbeholder med METRO THERM-logoet på, og i senere år har METRO THERM også kastet sig over det voksende marked for fjernvarmeunits og for avancerede varmepumper til jordvarme og til brugsvand.

I efteråret deltog vi i en bureaukonkurrence, udskrevet af METRO THERM hvor vi endte med at tage førstepladsen og dermed med at blive METRO THERMs nye bureau. Vi tror, vi vandt, fordi vi ved en hel del om det marked, Metro Therm bevæger sig i, nemlig det professionelle VVS-marked herhjemme.

Det er et marked med mange aktører og mange indbyrdes og indviklede forhold mellem grossister, producenter, rådgivere, installatører og ikke mindst de private slutbrugere, der i stigende grad bruger nettet til at orientere sig og til at danne præferencer.

Vi vandt også, fordi vores kreative løsninger gjorde det, de skulle, nemlig at kombinere merkantil indsigt med spændende vinkler på grafik, foto og tekst.

MetroSiteNy og omfattende kommunikationsplan

Så vi vandt, og det er vi glade for – og nu skal vi i gang. Vi har udarbejdet en omfattende kommunikationsplan for METRO THERM, hvor vi kortlægger alle de mange medier og muligheder, METRO THERM har for at markere sig. I de kommende måneder arbejder vi på at udvikle en lang række kommunikationsløsninger til METRO THERM. Hvad det handler om, og hvordan det ser ud, kan vi ikke vise endnu.

Første skridt er et nyt, fully responsiv website – bygget fra grunden på kun otte hektiske uger !!! Se resultatet på www.metrotherm.dk

Hvis vi skal vække opsigt for dig og din virksomhed, er det bare med at sige til. Eller ringe på 87 31 10 30.

Comments are closed.