01 jul 2015

Ny adresse og nye legekammerater

DIGITALE MEDIER, FACTOR X, GRAFISK PRODUKTION, REFERENCER, TEKST OG KONCEPT, WEBSITES Kommentarer lukket til Ny adresse og nye legekammerater

Nogle vil kunne huske, at vi på et tidspunkt annoncerede, at vi oprettede et kontor i København. Det var på Østergade, og det var lige oven på Birger Christensens pelsdyrsforretning. Det var også fint nok, men det blev os noget klejnt.

Nu har vi fundet, at tiden er inde til at flytte til nye lokaler i byen. Derfor har vi slået teltpløkkerne i stenbroen ved Kattesundet 12, hvor vi er flyttet sammen med to københavnske bureauer ved navn Adman og LASSEN:

Kattesundet er sådan en lille stump københavnergade tæt ved Gammel Torv og Læderstræde og alskens spændende spisesteder og hipsterkaffe og butikker med antikke bøger og øl brygget på urter sanket af mænd i sort forklæde og prægtige fuldskæg på en gotlandsk strandeng ved forårsjævndøgn.

Adman!

Adman er et bureau med kompetencer, der passer godt til vores, på den måde at forstå, at vi kan noget, de ikke kan, og vice versa. Ud over at være stærke på konceptsiden er Adman rigtig gode til offentlige kunder; styrelser, ministerier og interesseorganisationer. LASSEN er specialister i events og public affairs og kombinerer en kreativ tilgang til projekterne med solid erfaring fra mange år i branchen.

adman_main

Vi tror dermed, at vi vil kunne stille et endnu stærkere hold, når der skal løses større opgaver, og der vil vi arbejde tæt sammen i fremtiden.

Efter sommerferien, som hos os omfatter ugerne 29 og 30, bor vi altså i Kattesundet i fine kontorer komplet med firserreol, lavalampe og Gammel Dansk.

Vi giver en kop birkesaft

I Kattesundet råder vi over et dejligt mødelokale, fire arbejdspladser, hvor vi kan sidde, når vi er i byen, og det er vi tit, og et godt og rart miljø i gåafstand fra alt det, man kan gå hen til. *)

adman_main_2

 

Vi giver gerne et glas birkesaft og et stykke glutenfri kage, hvis du har lyst til at kigge forbi.

Læs mere om Adman og LASSEN på deres nydelige hjemmesider www.ad-man.dk og www.lassen.net

*) Således kan man bruge Københavns Byrets åbne wi-fi, når man er på kontorerne. Bare et forbrugertip.

Comments are closed.